G.Antetokounmpo: Europoje žaisti sunkiau nei NBA

Prieš 1 metus 103

Graikijos rinktinė žvaigždė Giannis Antetokounmpo pripažino, kad žaisti Europos čempionate yra sunkiau nei Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

„Galima pasakyti, kad pavargau. Reikia pailsėti ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai, praleisti laiko su šeima ir daryti tai, kas tau patinka. Galų gale, pasėdėti su bulvių traškučiais ant sofos. Skamba keistai, bet man to reikia.

Buvo smagu žaisti rinktinėje. Blogai, kad neiškovojome medalių. Sirgaliai mus lydėjo visur ir tai buvo nuostabu. Dabar esu pavargęs fiziškai ir psichologiškai, bet nekantriai laukiu naujo NBA sezono.

Žaidimas Europoje yra sudėtingesnis nei NBA. Žinoma, kad NBA yra daugiau talento, tačiau Europoje viskas intensyviau. Europoje gynyboje visi žaidžia daug fiziškiau, spaudžia tave nuo galinės linijos ir duoda daugiau fiziškumo. Manau, kad NBA mane šiek tiek išlepino. Čia viskas lengviau ir niekas neverčia tavęs taip sunkiai dirbti“, – sakė graikas.

Europos čempionate puolėjas per 28 minutes įmesdavo 29,3 taško, atkovodavo 8,8 kamuolio, atlikdavo 4,7 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 31 naudingumo balą.

„Ilgoji pertrauka“: „Žalgirio“ naujas rėmėjas, privačios treniruotės su Milakniu, natūralizuota žaidėja Lietuvos moterų rinktinei, naujas 3x3 treneris ir „Ryto“ paieškos

Skaityti visą pranešimą