Dvi didžiulės avarijos Lietuvos greitkeliuose – kelyje Vilnius-Kaunas susidūrė net 15 transporto priemonių

Prieš 1 metus 56

Pirmadienio rytas Lietuvos keliuose buvo pažymėtas didelėmis avarijomis – kelyje Vilnius-Kaunas ties  Rumšiškėmis susidūrė net 15 transporto priemonių, o kelyje Vilnius-Panevėžys Širvintų rajone –  5 transporto priemonės.

Trečiadienį, 07.26 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad kelyje Vilnius-Panevėžys, Širvintų rajone, ties Puorų kaimu susidūrė 3 vilkikai ir 3 lengvieji automobiliai. Pirminiais duomenimis, yra prispaustų ir sužalotų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Vilnaius greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui).

Kaip LRT RADIJUI sakė Situacijų koordinavimo skyriaus specialistas Konradas Liekis, šiuo metu vyksta gelbėjimo darbai, traukiamas žmogus iš lengvojo automobilio.

Dar viena didelė avarija įvyko kelyje Vilnius-Kaunas: susidūrė net 15 automobilių.

Skelbiama, kad trečiadienio ryte kelyje Vilnius-Kaunas susidūrė 15 transporto priemonių. Anot K. Liekio, didesnių sužalojimų išvengta, tik viena moteris išvežta į ligoninę.

Pasak jo, pirminė abiejų avarijų priežastis – labai slidus kelias.

Skaityti visą pranešimą