Per pasalą Kalėjimų departamento pareigūnai sulaikė įtariamus narkotikų tiekėjus

Prieš 1 metus 80

www.DELFI.lt

2022 m. rugsėjo 26 d. 11:20

aA

Pasalą surengę pareigūnai savo akimis išvydo, kaip įtartinas pakeltas skrieja per Šiaulių tardymo izoliatoriaus tvorą.

Per pasalą Kalėjimų departamento pareigūnai sulaikė įtariamus narkotikų tiekėjus

© KD nuotr.

Kalėjimų departamentas praneša, kad Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai kartu su Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnais surengė pasalą. Per pasalą užfiksuota kaip per pagrindinę Šiaulių tardymo izoliatoriaus tvorą, į įkalinimo įstaigos teritoriją buvo įmestas paketas su galimai narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Paketą su galimai draudžiamomis medžiagomis metę asmenys buvo sulaikyti.

Pareigūnams atlikus sulaikytųjų kratas, paaiškėjo, kad vienas iš sulaikytų asmenų turėjo su savimi dar vieną metimui į įkalinimo įstaigą paruoštą paketą su galimai narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Dėl šio įvykio Kalėjimų departamento prie Lietuvos Respublikos teisingumo ministerijos Kriminalinės žvalgybos valdybos Ikiteisminio tyrimo skyriuje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 1 dalį – dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

www.DELFI.lt

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Įvertink šį straipsnį

Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.

Skaityti visą pranešimą