Paprasti ir nesudėtingi pusryčių patiekalai

Prieš 1 metus 147

Anksti ryte, kuomet dar sunkiai lipame iš lovos, apie pusryčius sunku net pagalvoti. Tačiau juos valgyti yra būtina, nes tai yra vienas pagrindinių dienos patiekalų, kuris suteikia nemažai energijos ir taip dieną galime praleisti produktyviai. Todėl papusryčiauti yra tikrai svarbu. Kad nereikėtų ilgai stovėti prie keptuvės, pateikiame kelis paprastus ir nesudėtingus pusryčių variantus, kurie dieną leis pradėti su energijos pliūpsniu.

Patiekalai iš kiaušinių

Kiaušiniai yra vienas tų produktų, kuriuos renkamės pusryčiams. Iš jų galima pasigaminti labai daug įvairių ir skirtingų patiekalų, todėl juos praktiškai galima valgyti kiekvieną rytą:

  • Omletas. Omletą pagaminti yra nesudėtinga, todėl kiekvienas gali jį pasigaminti. Ir svarbiausia yra tai, kad jis gali būti skirtingas, tai yra priedai, kurie dedami į jį gali būti skirtingi. Vieną kartą galima jį gaminti su sūriu, kitą kartą su daržovėmis, dar kitą kartą galima dėti į jį mėsos gabalėlių.
  • Virtas kiaušinis. Nors tai tikrai paprastas patiekalas, bet jis gali būti irgi skirtingas, pagal kiekvieno skonį. Kiaušinį galima išvirti kietai arba skystai. Tačiau toks virimas reikalauja dėmesio ir tikslaus laiko, ypač tada kai yra verdamas skystas kiaušinis. Vos kelios sekundės pavirtos ilgiau kiaušinio trynį gali sukietinti. Todėl reikėtų žinoti, kiek tiksliai jis gali būti verdamas.
  • Benedikto kiaušinis. Šis patiekalas reikalauja tikrai daug dėmesio, todėl jis galbūt labiau tiktų vėlyviems pusryčiams arba tokiems pusryčiams, kuomet niekur nereikia skubėti. Nes šis patiekalas susideda iš kelių skirtingų ingredientų, kuriems paruošti yra reikalingas laikas.

Įvairios košės

Patiekalai pusryčiams kuo puikiausiai gali susidėti iš košių. Tai yra gana paprastas patiekalas, bet jį paruošti galima skirtingai. Dažniausiai pusryčiams yra renkamasi saldžios košės. Jas galima pagardinti labai įvairia, tai yra su medumi, skirtingomis uogomis, bananu, uogiene ir kitais panašiais ingredientais. Jeigu nemėgstate saldžiai, tuomet pusryčiams kuo puikiausiai gali tikti įprastos košės, pagardintos sviestu. Dar galime pateikti vieną variantą, tai yra dar paprastesnis variantas. Iš vakaro galima užsimerkti paprastus grikius ir ryte turėsite kuo puikiausią košę, kurios nereikės virti, o ją reikės tik pašildyti. Toks variantas yra dar greitesnis, nei kad virti įprastą košę.

Sumuštiniai

Toks patiekalas yra labai dažnas pasirinkimas pusryčiams, nes jiems pasiruošimas yra labai nedidelis. Galima juos gaminti iš to, kas yra šaldytuve. Pusryčiams taip pat tinka ir karšti sumuštiniai, kuriuos galima gaminti orkaitėje ar specialioje keptuvėje. Juos taip pat galima gaminti iš to, kas yra šaldytuve.

Skaityti visą pranešimą