Lietuvos policijos mokyklos kursantas dėl alkoholio prisidarė problemų

Prieš 1 metus 82

www.DELFI.lt

2022 m. rugsėjo 26 d. 08:08

aA

Kėdainių rajone vairuotojų patikros metu policijos pareigūnai pričiupo neblaivų Lietuvos policijos mokyklos kursantą, sumaniusį sėsti prie automobilio vairo.

Asociatyvi nuotrauka

Asociatyvi nuotrauka

Policijos departamentas informuoja,kad rugsėjo 25 d. apie 9 val. 31 min. Kėdainių r., kelio Jonava–Kėdainiai–Šeduva 46-ame km., sustabdytas automobilis „VW Passat“.

Automobilį vairavo neblaivus Lietuvos policijos mokyklos kursantas (g. 2003 m.).

Jaunam vyrui nustatytas 0.61 prom. girtumas.

Surašytas AN protokolas pagal LR ANK 422 str. 5 d.

Transporto priemonių vairavimas, kai tai daro neblaivūs (daugiau negu 0,4 promilės, bet ne daugiau negu 1,5 promilės) ar apsvaigę nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vairuotojai, taip pat apsvaigimo patikrinimo vengimas arba alkoholio (nustatytas daugiau negu 0,4 promilės neblaivumas), narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų vartojimas iki patikrinimo užtraukia baudą vairuotojams nuo aštuonių šimtų iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų.

www.DELFI.lt

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.

Įvertink šį straipsnį

Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.

Skaityti visą pranešimą