Kokie vyriški džemperiai puikiai tiks kelionei į pajūrį?

Prieš 1 metus 139

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad kelionei į pajūrį džemperis neturėtų būti reikalingas. Juk reikia šortų, marškinėlių ir saulės akinių. Bet iš tiesų net ir važiuojant į šiltuosius kraštus verta turėti bent vieną džemperį savo lagamine. O jei keliaujate į Lietuvos ar šalies, kurioje vyrauja panašus klimatas, pajūrį, pravers ir keli gana šilti vyriški džemperiai. Taigi, kaip pasirinkti pačius tinkamiausius džemperius kelionei į pajūrį, kad nereikėtų į lagaminą susikrauti visų turimų?

Greičiausiai vieno džemperio neužteks. Reikės pasiimti kelis skirtingus, kad būtumėte pasiruošęs bet kokioms oro sąlygoms. Juk žinote, kokie nenuspėjami gali būti orai, o ypač rudenėjant. Kad būtų lengviau apsispręsti, kokie džemperiai turėtų atsirasti Jūsų lagamine keliaujant į pajūrį, aptarkime, kokiomis savybėmis jie turi pasižymėti ir kokie modeliai yra patys universaliausi bei patogiausi.

Kokiomis savybėmis pasižymintis džemperis puikiai tiks į pajūrį?

Pradėkime nuo to, kokie orai paprastai vyrauja Lietuvos pajūryje. Jei kalbėsime apie rudenį, jie būna gana vėsūs, vėjuoti, o dažnai ir lietingi. Dėl to pasirinktas džemperis privalo būti pakankamai šiltas ir nepralaidus vėjui. Dar geriau, jei jis pasižymės atsparumu drėgmei. Nors, žinoma, lietingiems orams geriausiai tinka vandeniui nepralaidi striukė. Ji tikrai patikimai apsaugos nuo lietaus ir neleis permirkti.

Nepamirškite, kad žvarbesnėmis dienomis puikus pasirinkimas yra džemperis su gobtuvu, kuris apsaugo ne tik kūną, bet ir galvą ar ausis. Taigi, jei planuojate rudens kelionę į Lietuvos pajūrį, būtinai pasiimkite pakankamai šiltą, vėjui ir drėgmei nepralaidų džemperį su gobtuvu.

Kai planuojate kelionę į šiltuosius kraštus arba važiuojate į Lietuvos pajūrį vasaros įkarštyje, pasirūpinkite plonyčiu, patogiu džemperiu. Galite pasvarstyti ir apie antrąjį variantą, kuris būtų šiltesnis ir atsparesnis vėjui bei lietui, nes kartais sunku nuspėti, koks oras gali vyrauti atostogų metu. Taigi, praverstų bent du skirtingoms oro sąlygoms tinkantys džemperiai.

Kokį džemperio modelį pasirinkti kelionei į pajūrį?

Nepamirškite, kad už praktines savybes nemažiau svarbi yra išvaizda. Kelionei pasirinktas džemperis turėtų būti ne tik funkcionalus, bet ir stilingas bei madingas. Dėl to ruošiantis kelionei verta atsinaujinti. Tai patogiai ir greitai galite padaryti užsukę į Bolf.

Kaip žinia, vyriškų džemperių įvairovė tokia didelė, kad gali būti sunku apsispręsti, kuris iš jų geriausiai tinka kelionei į pajūrį. Pats universaliausias pasirinkimas yra džemperis su užtrauktuku ir gobtuvu. Jis puikiai tinka bet kokiu oru.

Renkantis tinkamiausią džemperio modelį taip pat atsižvelkite į planuojamas veiklas. Jei aktyviai leisite laiką, daug vaikščiosite, sportuosite, vėlgi rinkitės džemperį su užtrauktuku ir gobtuvu. Pasisėdėjimui kavinėje, filmui, romantiškam vakarui kopose, geriau tiks stilingas džemperis be užtrauktuko ir gobtuvo.

Beje, nepamirškite atkreipti dėmesį į tai, kokius džemperius labiausiai mėgstate. Kelionėje turite jaustis patogiai ir laisvai, todėl Jūsų pasirinkimu turėtų tapti labiausiai Jums patinkantis vyriškas džemperis.

Taigi, džemperis, kurį pasirinksite kelionei į pajūrį, turi būti patogus, priklausomai nuo oro sąlygų – atsparus, stilingas ir puikiai derantis su kitais Jūsų drabužiais.

Skaityti visą pranešimą