KOKIE PAVOJAI TYKO TELEFONO EKRANO?

Prieš 1 metus 221

Iphone 11 ekrano keitimas yra būtinas tada, kai jis nesiduoda valdomas, turi negyvus taškus, jei telefonas buvo numestas ant žemės, sušlapintas ar kaip nors kitais sugadintas ir juo neįmanoma toliau naudotis.

Dėl kokių priežasčių telefono ekranas pasidaro neveiksnus?

Ši telefono dalis gali nukentėti ir dėl nelaimingo atsitikimo, ir dėl netinkamo elgesio su telefonu, ir dėl namuose laikomų augintinių išdykavimo kaltės. Jei ekranas sugedo dėl sudrėkimo, tai patvirtins specialus indikatorius, kokius turi telefonų remontininkai. Nors gali būti ir kitų šio gedimo priežasčių – tai ekrano nusidėvėjimas, sisteminės plokštės veiklos sutrikimas, paties telefono perkaitimas ar programinės įrangos išėjimas iš rikiuotės.

Kada telefono ekranas iš tikrųjų gali būti neišvengiamas?

Iphone telefonų, tame tarpe 11-osios serijos, ekrano keitimas tikrai yra reikalingas, jei jame esantis vaizdas susilieja arba pradeda mirgėti. Kai sutrinka ar iš viso pranyksta foninis apšvietimas ir dėl to vaizdas ekrane pasidaro vos įžiūrimas. Negerai, kai ekrane atsiranda vaivorykštės spalvos dryžiai arba dėmės. Taip pat nedelsiant reikia keisti ekraną tada, kai ant jo atsiranda įtrūkimai ar įlenkimai. Be to, sudužęs ar įskilęs ekranas gadina viso telefono vaizdą ir tuo pačiu apsunkina naršymo galimybes. Todėl beveik visi šių telefonų savininkai renkasi jų ekrano pakeitimą.

Kokios dabartinių telefono ekranų privalumai ir trūkumai?

Vartotojai nori kad telefono ekranas būtų kuo didesnio ploto ir plonesnis. Deja, labai ploni ir beveik neturintys rėmų telefonų ekranai yra labai opūs patvarumo atžvilgiu. Nukritus ant žemės telefono stikle buvusi jo lankstumo energija staiga persiverčia į paviršinę energiją, kuri suskaldo ekrano stiklą, tad ir pats ekranas sudūžta. Tiesa, šių telefonų gamintojai vis ieško būdų, kaip labiau sustiprinti ekrano stiklą, kad šis galėtų atlaikyti smūgį. Be to, į telefonų korpusą sudarantį aliuminį įmaišomas cinkas, kad jį padarytų tvirtesnį.

Kodėl telefono ekrano geriau nebandyti pakeisti patiems?

Išmaniojo telefono ekraną kokybiškai gali pakeisti tik šio darbo žinovai, kurie savo darbe naudoja specialios paskirties techninę įrangą, garantuojančią patikimą darbo aplinką. Keičiant apgadintą ekraną nauju yra naudojami originalūs atitikmenys – jutiminė jo dalis, vidinis ekranas ir išorinis skydelis. Telefono ekrano keitimo aplinka turi būti idealiai sterili ir apsaugota nuo statinės elektros poveikio. Be to, pakeitus telefonui ekraną, jam yra suteikiama garantija, tad remontas tikrai būna atliekamas nepriekaištingai, nes kiekviena telefonų remonto įmonė saugo savo gerą vardą.


Skaityti visą pranešimą