Karščiausi „Tele2“ pasiūlymai išmaniam laisvalaikiui: įsigijus vieną laikrodį – antras dovanų!

Prieš 1 metus 148

Įsibėgėjus vasaros sezonui nepraleiskite ne tik šilčiausių dienų, bet ir geriausių pasiūlymų išmaniesiems įrenginiams įsigyti. Perkantiems „Samsung“ eSIM laikrodį, mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ antrąjį dovanoja vos už 1 cnt.

Pasinaudokite „Tele2“ pasiūlymu ir pradžiuginkite bičiulį ar šeimos narį išmaniuoju laikrodžiu. Daugiau apie šį pasiūlymą galite sužinoti čia.

Griebkite abiem rankom

Keliaudami į paplūdimį, piniginę ir telefoną palikite namie – galėsite lengvai atsiskaityti ir bendrauti išmaniuoju laikrodžiu su eSIM technologija. Išmanusis įrenginys leis mėgautis gražiausiomis vasaros akimirkomis be papildomų rūpesčių, kadangi visas reikalingiausias funkcijas turėsite ant savo riešo. Geriausiais dalykais reikia dalintis, tad pasinaudoję išskirtiniu „Tele2“ pasiūlymu ir įsigiję „Samsung Galaxy Watch 4“ arba „Samsung Galaxy Watch 4 Classic“ eSIM laikrodį, antrąjį tokio pat dydžio ar mažesnį gausite dovanų vos už 1 cnt. Laikrodžių vertė atitinkamai siekia 319 ir 419 Eur – vertinga išmaniąja dovana galėsite nustebinti draugus ar artimuosius.

Pasiūlymas eSIM laikrodžiams galioja pasirinkus bet kurį laikrodį ir mokant iš karto arba sudarant 24 mėn. sutartį su planu laikrodžiui (kaina – 4,90 Eur/mėn) ir mokant už įrangą dalimis per 36 ar 24 mėn. Įrangai papildomai taikomas vienkartinis, valstybės nustatytas, 1,74 Eur laikmenos mokestis.

Išmanieji „Apple“ telefonai dar geresnėmis kainomis

Pagaliau atėjo laikas ne tik atostogoms, bet ir „Apple“ telefonų išpardavimui. Šių išmaniųjų dizainas džiugina akį, o parametrai žengia koja kojon su naujausiomis technologijomis. Dabar „iPhone“ telefonams taikomos išskirtinės nuolaidos, o pradinė jų įmoka siekia vos 1 Eur. Naujausią „Apple“ telefono modelį „iPhone13“ (128 GB) galite įsigyti už 34,91 Eur/mėn., sudarius 24 mėn. sutartį . Speciali kaina galioja ir perkantiems įrenginį iš karto – telefonas kainuos 839 Eur. „iPhone 11“ (64 GB) modelis su 24 mėn. sutartimi kas mėnesį kainuos vos 21,16 Eur, perkantiems be sutarties, įrenginio kaina –  509 Eur.

Išmaniuosius galite įsigyti mokant visą sumą iš karto arba nurodytomis įmokomis su bet kuriuo „Tele2“ planu ir 24 mėn. sutartimi.

Išskirtiniai pasiūlymai išmaniam laisvalaikiui

Jeigu nenorite su savimi nešiotis kompiuterio, rinkitės patogesnę alternatyvą – planšetę. Šiuo nedideliu ir lengvu įrenginiu galite ne tik naršyti, žiūrėti filmus, bet ir žaisti žaidimus. Šiuo metu, pasirašius 24 mėn. sutartį su „Laisvo interneto“ 500 GB arba neribotu GB planu, „Galaxy Tab A8 SIM (64 GB)“ galėsite įsigyti vos už 1 Eur pradinę įmoką. Sudarius sutartį šiam laikotarpiui su „Laisvo interneto“ 100 GB planu, įrenginys kainuos perpus pigiau ­– 145 Eur.  Įrangai papildomai taikomas vienkartinis, valstybės nustatytas, 5,25 Eur laikmenos mokestis.

Sudarę „Laisvo interneto“ sutartį klientai galės naudotis ir papildomomis naudomis – neribotais GB ir nemokamu televizijos paketu pirmąjį sutarties mėnesį.

Skaityti visą pranešimą