Ką savo spintoje turėti 2022 metų rudeniui?

Prieš 1 metus 230

Vasara skaičiuoja paskutines saulėtas ir karštas dienas, todėl pats metas ieškoti, ką mums paruošė rūbų parduotuvės 2022 metų rudens sezonui. Rudenį, kai už lango didžiąją laiko dalį karaliauja lietus ir vėjas, dažnai daugiau dėmesio skiriame aprangos praktiškumui nei madingumui, tačiau šiek tiek pasistengus galima suderinti šiuos du svarbius aspektus. Ar galima atrodyti madingai, stilingai ir jaustis gerai su rudens sezonui skirtais drabužiais? Žinoma! Čia rasite idėjų, kaip tai padaryti.

Gyvybiškai svarbus paltas – metai iš metų nepakeičiamas viršutinis drabužis

Rudenį ir žiemą visų pirma norime lauke jaustis šiltai ir jaukiai. Elegantiškas, dailaus kirpimo paltas bus būtent ta šaltųjų sezonų detalė, kuri turės daugiausia įtakos jūsų stiliui. Šiltesnėmis dienomis apsivilkite klasikinį lietpaltį arba puspaltį. Šaltesniems orams rekomenduojame klasikinio kirpimo vilnonį paltą, kuris jau daug metų neišeina iš mados ir, atrodo, kad niekur neketina ,,eiti”. Tokie paltai bus puikus viršutinis drabužis tiek labai elegantiškam, tiek sportiškesniam kasdieniam stiliui, kadangi pastaraisiais metais tiek merginos, tiek vaikinai įprato prie klasikinio palto avėti sportbačius bei turėti su savimi kuprinę. Nesvarbu, kurį stilių pasirinksite - rafinuotą ar sportinį - atrodysite puikiai.

Investuokite į gerą klasikinį švarką

Striukės ir švarkai puikiai tinka ištisus metus, tačiau nukritus temperatūrai žemiau 20-ties laipsnių (kalbame apie pirmąją rudens sezono pusę) – geras klasikinis švarkas tiesiog būtinas jūsų aprangos elementas. Šį sezoną itin madinga storus oversize tipo švarkus naudoti kaip viršutinį drabužį vietoje palto.


Žinoma, nepamirškite, kad vis dar galite jį nešioti ir ofise arba susitikimuose su draugais - iš mados jis tikrai neišėjęs. Oversize švarką galite derinti prie sportinio stiliaus džinsų. Taip pat tiks prie elegantiškų kelnių ir aukštakulnių. Nebijokite paeksperimentuoti. Šiais laikais ribų praktiškai nėra!

Dėvėkite sukneles ne tik vasarą!

Daugelis damų, kai tik lauke nukrenta oro temperatūra, vasarines sukneles keičia į džinsus ir kelnes. Merginos, suknelės skirtos ne tik šiltoms dienoms! Klausiate, kaip madingai rengtis rudenį? Štai jums atsakymas: suknelė yra labai moteriškas ir elegantiškas drabužis, kurį verta dėvėti kasdien, nepriklausomai nuo sezono. Rudenį patariame vilkėti tamsesnių spalvų sukneles. Šį rudenį madingos spalvos: granatų raudonumo, tamsūs žalios spalvos atspalviai ir kaštoninės spalvos. Nesijaudinkite dėl žemos oro temperatūros. Suknelę derinkite su nepermatomomis pėdkelnėmis ir aulinukų tipo batais. Ant viršaus apsivilkite jau anksčiau mūsų išgirtą švarką ar megztinį moterims

Klasikiniai, bet niekada neišeinantys iš mados - marškiniai

Marškiniai yra absoliuti klasika bet kuriam sezonui. Tai taip pat bus puikus pasirinkimas rudeniui. Pasirinkite plonus marškinius su įdomia apykakle ir apsivilkite mėgstamą megztinį. Atrodysite elegantiškai ir net rafinuotai, o kai bus per šilta, visada galėsite nusiimti viršutinį sluoksnį. Kiekvieną sezoną rekomenduojame turėti nesenstančius baltus marškinius, tačiau šį rudenį verta investuoti ir į kiek įdomesnių raštų marškinius. 

Paskutinis mados klyksmas - liemenės

Turbūt nei viena neįsivaizduojate rudens sezono be megzto jaukaus ir šilto megztinio ar kardigano. Todėl puiku, kad savo spintoje po ranka tokius turite. Tačiau šiuos rūbus vertėtų papildyti dar ir šiltesnėmis liemenėmis, kadangi tai 2022 metais labai madingas pasirinkimas. Jas derinkite prie bet ko - tiek prie džinsų, tiek prie klasikinių kelnių, tiek prie sijono. Gražių idėjų galite rasti čia: https://www.diavolesa.lt/34-megztiniai-kardiganai-liemenes.

Skaityti visą pranešimą